Sneak Preview

New brands

SNEAK PREVIEW 2020-03-18T15:32:57+00:00

RUE de FEMME

Denmark

RUE de FEMME is een Deens modemerk opgericht in 2014.

Onze stijl is zowel casual als vrouwelijk. We creren comfortabele kleding die ontspannen, maar toch elegant en stijlvol is.

Uniciteit is belangrijk voor ons en we houden ervan wanneer onze producten opvallen zonder schreeuwerig te zijn. We waarderen eenvoud net zoveel als dat we zorgen voor de speciale details in onze ontwerpen.

Voor elk ontwerp letten we zorgvuldig op het selecteren van de ideale stof, die de perfecte pasvorm en kwaliteit creert. Ons doel is om een duurzame, geliefde kledingkast te ontwerpen tegen betaalbare prijzen, we volgen de modewereld en zoeken voortdurend naar inspiratie in trends in kleur, kwaliteit en vorm. Boven mode houden we van stijl, want een persoonlijke stijl komt echt neer op wat jezelf een goed gevoel geeft.

Due Amanti

Beligum/Italy

Vrouwelijkheid ten top

Ons uitgangspunt is de vrouw. Wat vindt zij van een bepaald kledingstuk, hoe bevalt de kleur, hoe ervaart ze het comfort van een zekere pasvorm. Onze damescollecties zijn uitermate geschikt voor een vrouw die zelfzeker en vrolijk in het leven staat en er absoluut niet voor terugschrikt om dat ook aan de buitenwereld te tonen. Paspoppen zijn zichtbaar in de winkel, maar tijdens het ontwerpproces blijven ze ver uit het zicht. Niets kan immers tippen aan de vormen van echte modellen, waarop elk collectiestuk wordt getest en gekeurd.

Designed in Belgium, made in Italy

Geen ingetogen kledij, maar ook niet overdadig. Due Amanti ging voor de gulden middenweg; just right. Klasse hoeft niet saai te zijn; wij verkiezen sprankelend stijlvol. Geregeld reizen we af naar Italy om samen met onze fabrikanten te brainstormen, uit te proberen, aan te passen en uiteindelijk te creren. Vanaf dit najaar bij Willemijn Mode

KAOS collection

Italy

KAOS collection staat voor het modegevoel van de moderne vrouw. Veel contrasten voor een sprankelende, chique collectie die altijd een blik tussen het verleden en de toekomst heeft. Parijs is de stad van glamour, de ziel van de lijn die wordt gekenmerkt door een chique en gecomponeerde soberheid die wordt weerspiegeld in alle kledingstukken van de Kaos-collectie voorjaar/zomer 2020. De hoofdrolspeler is de vrouw, die in alle Kaos-collecties inspirerend is geweest. De Kaos-voorjaar/zomer collectie is “la Parisienne”: cleane en sobere kledingstukken voor een chique look. Mooie blazers met daar onder de “Marlene Dietrich” broek in gemeleerde stof, lange recht gesneden rokken en prachtige blouses. Kaos collection mag zeker niet in uw garderobe ontbreken.

Caroline Biss

Belgium/Italy

Het elegante Caroline Biss brengt prachtige high-fashion rechtstreeks naar jouw kledingkast! Als modebewuste vrouw wil je ten alle tijden goed voor de dag komen. Kies daarom voor smaakvolle dameskleding met een vleugje glamour. Caroline Biss heeft alles in huis om jou in spectaculaire outfits rond te laten lopen.

Caroline Biss excelleert in het ontwerpen van gracieuze en eigentijdse dameskleding. De fashionitems hebben stuk voor stuk prachtige pasvormen die elk vrouwenlichaam complimenteren. Elk kledingstuk is vervaardigd uit het beste materiaal en de sterkste stoffen om een lange levensduur te garanderen. Dankzij de uitgebreide en veelzijdige kledinglijn is het goed mogelijk om volledige Caroline Biss outfits te creren. Mix en match met kleuren, patronen en stijlen om op die manier te gaan voor de look die laat zien wie jij bent! Terug van weggeweest bij Willemijn Mode vanaf dit najaar in de winkel.