Sneak Preview

New brands

SNEAK PREVIEW 2019-08-27T10:45:06+00:00

RUE de FEMME

Denmark

RUE de FEMME is een Deens modemerk opgericht in 2014.

Onze stijl is zowel casual als vrouwelijk. We creren comfortabele kleding die ontspannen, maar toch elegant en stijlvol is.

Uniciteit is belangrijk voor ons en we houden ervan wanneer onze producten opvallen zonder schreeuwerig te zijn. We waarderen eenvoud net zoveel als dat we zorgen voor de speciale details in onze ontwerpen.

Voor elk ontwerp letten we zorgvuldig op het selecteren van de ideale stof, die de perfecte pasvorm en kwaliteit creert. Ons doel is om een duurzame, geliefde kledingkast te ontwerpen tegen betaalbare prijzen, we volgen de modewereld en zoeken voortdurend naar inspiratie in trends in kleur, kwaliteit en vorm. Boven mode houden we van stijl, want een persoonlijke stijl komt echt neer op wat jezelf een goed gevoel geeft.

Marella

Italy

Het Italiaanse kleding- en accessoire merk Marella biedt glamoureuze, eigentijdse, vrouwelijke mode voor alle gelegenheden. De nieuwste trends worden gecombineerd met Italiaanse stijl, producten zijn ontworpen met de dynamische en stijlbewuste vrouw in het achterhoofd en bieden een breed scala aan jassen, blouses, jurken, schoenen, handtassen en nog veel meer. Marella bied meerdere collecties per seizoen aan zodat ze kunnen inspelen op de huidige trends.
Marella is altijd op zoek naar innovatieve manieren om tegemoet te komen aan de dynamische en moderne vrouwen die van zichzelf willen houden en niet schuwen om net niet in de pas te lopen. Marella maakt deel uit van de Max Mara Group.

KAOS collection

Italy

KAOS collection staat voor het modegevoel van de moderne vrouw. Laten we de Pre-Fall /Winter 19 van Kaos eens nader bekijken.
Veel contrasten voor een sprankelende, chique collectie die altijd een blik tussen het verleden en de toekomst heeft. Parijs is de stad van glamour, de ziel van de lijn die wordt gekenmerkt door een chique en gecomponeerde soberheid die wordt weerspiegeld in alle kledingstukken van de Kaos-collectie herfst-winter 2019. De hoofdrolspeler is de Franse vrouw, die in alle Kaos-collecties inspirerend is geweest. De Kaos-winter collectie is “la Parisienne”: cleane en sobere kledingstukken voor een chique look. Mooie lange blazers met daar onder de “Marlene Dietrich” broek in gemeleerde stof, lange recht gesneden rokken en prachtige blouses. Kaos collection mag zeker niet in uw garderobe ontbreken.

SEM per LEI

Germany/Italy

Al meer dan 25 jaar wordt het label SEM per LEI gekenmerkt door hoogwaardige (breigoed) mode “made in Italy” – met een duidelijke betrokkenheid bij de locatie van Dusseldorf.
“Mijn idee is om mode te creren die een gemoedstoestand uitstraalt. Het is voor vrouwen die elke dag een nieuwe, onderscheidende kant willen tonen aan de wereld en die zich kleden, hoe ze zich voelen. Mijn mode is nonchalant en heeft die bepaalde Italiaanse twist. Een vanzelfsprekende, vrolijke en sportieve elegantie die veelzijdig is. ” aldus Sabine Lohel head of design.