Sneak Preview

New brands

SNEAK PREVIEW 2020-08-25T15:10:12+00:00

Rinascimento

Italy

Rinascimento staat voor Italiaanse schoonheid en klasse. Met liefde voor mode en passie voor elegante ontwerpen zijn de Rinascimento collecties van dit Italiaanse merk vervaardigd. Donkere kleuren worden eenvoudig gecombineerd met de meest uitzonderlijke details voor het ultieme effect. Deze stijlvolle smaak van Rinascimento kleding komt in ieder item direct naar voren.

De Italiaanse mode reflecteert een klassieke en feminiene uitstraling. Deze wordt verkregen door hoge kwaliteit stoffen en perfecte pasvormen. Binnen de collecties van Rinascimento wordt continue gebruik gemaakt van de meest unieke stoffen en materialen. De gehele productie is ook tegenwoordig nog in Itali gesitueerd. De ontwerpers van Rinacimento kleding staan dus dichtbij de ultieme inspiratiebron voor hun uitgesproken collecties. De Italiaanse mode zit volledig verweven in de uitzonderlijke ontwerpen van Rinascimento.

Due Amanti

Beligum/Italy

Vrouwelijkheid ten top
Ons uitgangspunt is de vrouw. Wat vindt zij van een bepaald kledingstuk, hoe bevalt de kleur, hoe ervaart ze het comfort van een zekere pasvorm. Onze damescollecties zijn uitermate geschikt voor een vrouw die zelfzeker en vrolijk in het leven staat en er absoluut niet voor terugschrikt om dat ook aan de buitenwereld te tonen. Paspoppen zijn zichtbaar in de winkel, maar tijdens het ontwerpproces blijven ze ver uit het zicht. Niets kan immers tippen aan de vormen van echte modellen, waarop elk collectiestuk wordt getest en gekeurd.
Designed in Belgium, made in Italy
Geen ingetogen kledij, maar ook niet overdadig. Due Amanti ging voor de gulden middenweg; just right. Klasse hoeft niet saai te zijn; wij verkiezen sprankelend stijlvol. Geregeld reizen we af naar Italy om samen met onze fabrikanten te brainstormen, uit te proberen, aan te passen en uiteindelijk te creeren.

Leo&Ugo

Paris

In 1978 maakte de toen 22 jaar oude Leo Guy zijn eerste collectie in Frankrijk. Zijn focus lag toen op kledingstukken voor speciale gelegenheden zoals prachtige avondjurken. Al snel veroverde hij de harten van Franse dames op zoek naar exclusieve kwaliteit en verfijnde designs.
In 2001 startte Leo Guy met een uitbreiding van zijn collectie. Zijn ervaring met avondkleding en kennis van luxe materialen zette hij in bij het ontwerpen van luxe casuals, zoals knitwear met bijzondere details: pullovers, twin-sets, vesten, rokken en jurken. Naast de knitwear zijn er ook elegante pantalons, rokken en andere modieuze items. Inmiddels is zijn zoon Ugo ook toegetreden tot dit familiebedrijf zodat de continuteit gewaarborgd blijft.
Dit Franse merk past perfect bij ons aanbod en is prachtige te combineren met de overige modemerken in onze winkel.

Caroline Biss

Belgium/Italy

Het elegante Caroline Biss brengt prachtige high-fashion rechtstreeks naar jouw kledingkast! Als modebewuste vrouw wil je ten alle tijden goed voor de dag komen. Kies daarom voor smaakvolle dameskleding met een vleugje glamour. Caroline Biss heeft alles in huis om jou in spectaculaire outfits rond te laten lopen.

Caroline Biss excelleert in het ontwerpen van gracieuze en eigentijdse dameskleding. De fashionitems hebben stuk voor stuk prachtige pasvormen die elk vrouwenlichaam complimenteren. Elk kledingstuk is vervaardigd uit het beste materiaal en de sterkste stoffen om een lange levensduur te garanderen. Dankzij de uitgebreide en veelzijdige kledinglijn is het goed mogelijk om volledige Caroline Biss outfits te creren. Mix en match met kleuren, patronen en stijlen om op die manier te gaan voor de look die laat zien wie jij bent!