Sneak Preview

New brands

SNEAK PREVIEW 2021-03-23T14:02:16+00:00

Zipp73

Nederland

De collecties van Zip73 worden ontworpen in s-Hertogenbosch door Ilja. De 73 staat voor deze mooie Brabantse stad (073).

De ZIP staat voor de rits. In 2014 is het merk ontstaan, na een jarenlange ervaring van Ilja in damesbroeken.
Ze wilde een collectie maken die bestond uit een hippe broek met een goede en hoge pasvorm in mooie kwaliteiten en die de klant ook in halve maten (inch maten) kon kopen.
De 1e collectie was een feit en bleek al snel zon groot succes dat klanten een uitbreiding wilde met onder andere een leuke top / rok / blazer enz.
Zo gezegd zo gedaan! Hierdoor is Zip73 inmiddels een mooi merk met veel meer dan alleen die goede broek in een inch maat… tops/jurkjes/jumpsuits en vooral alles wat leuk is vult de collectie aan.

Mix en Match is de kracht!

Due Amanti

Beligum/Italy

Vrouwelijkheid ten top
Ons uitgangspunt is de vrouw. Wat vindt zij van een bepaald kledingstuk, hoe bevalt de kleur, hoe ervaart ze het comfort van een zekere pasvorm. Onze damescollecties zijn uitermate geschikt voor een vrouw die zelfzeker en vrolijk in het leven staat en er absoluut niet voor terugschrikt om dat ook aan de buitenwereld te tonen. Paspoppen zijn zichtbaar in de winkel, maar tijdens het ontwerpproces blijven ze ver uit het zicht. Niets kan immers tippen aan de vormen van echte modellen, waarop elk collectiestuk wordt getest en gekeurd.
Designed in Belgium, made in Italy
Geen ingetogen kledij, maar ook niet overdadig. Due Amanti ging voor de gulden middenweg; just right. Klasse hoeft niet saai te zijn; wij verkiezen sprankelend stijlvol. Geregeld reizen we af naar Italy om samen met onze fabrikanten te brainstormen, uit te proberen, aan te passen en uiteindelijk te creeren.

Leo&Ugo

Paris

In 1978 maakte de toen 22 jaar oude Leo Guy zijn eerste collectie in Frankrijk. Zijn focus lag toen op kledingstukken voor speciale gelegenheden zoals prachtige avondjurken. Al snel veroverde hij de harten van Franse dames op zoek naar exclusieve kwaliteit en verfijnde designs.
In 2001 startte Leo Guy met een uitbreiding van zijn collectie. Zijn ervaring met avondkleding en kennis van luxe materialen zette hij in bij het ontwerpen van luxe casuals, zoals knitwear met bijzondere details: pullovers, twin-sets, vesten, rokken en jurken. Naast de knitwear zijn er ook elegante pantalons, rokken en andere modieuze items. Inmiddels is zijn zoon Ugo ook toegetreden tot dit familiebedrijf zodat de continuteit gewaarborgd blijft.
Dit Franse merk past perfect bij ons aanbod en is prachtige te combineren met de overige modemerken in onze winkel.

Jane Lushka

Vanaf deze zomer in de collectie

Jane Lushka ontwerpt moderne looks voor zelfverzekerde vrouwen die graag het dagelijkse leven wat meer sprankeling geven.
Wij kleden vrouwen zodat zij zich op hun best voelen in kleding met een tijdloze, casual stijl.

Jane Lushka staat voor een frisse mix van innovatieve en zachte stoffen, en heeft een herkenbare identiteit met altijd relevante collecties.
Ontdek onze onverwachte contrasten, patronen en prints die de toon zetten in al onze kenmerkende stijlen.