Sneak Preview

New brands

SNEAK PREVIEW 2019-02-13T14:25:41+00:00

SFizio

Italy

Sfizio is sinds 1988 op de markt met een damescollectie. Het merk is ontworpen voor en gericht aan een verfijnde vrouw die waarde hecht aan kwaliteit en details in de keuze van materialen, ontwerp en vakmanschap. In het ruime, moderne bedrijfsgebouw van Piombino Dese (PD), in het hart van het noordoosten, inspireert de Italiaanse creativiteit zich, genspireerd door pure elegantie en lijnen van buitengewone lichtheid, tot het meest authentieke pragmatisme om collecties van onmiskenbaar karakter te creren.

Marella

Italy

Het Italiaanse kleding- en accessoire merk Marella biedt glamoureuze, eigentijdse, vrouwelijke mode voor alle gelegenheden. De nieuwste trends worden gecombineerd met Italiaanse stijl, producten zijn ontworpen met de dynamische en stijlbewuste vrouw in het achterhoofd en bieden een breed scala aan jassen, blouses, jurken, schoenen, handtassen en nog veel meer.
Marella is altijd op zoek naar innovatieve manieren om tegemoet te komen aan de dynamische en moderne vrouwen die van zichzelf willen houden en niet schuwen om net niet in de pas te lopen. Marella maakt deel uit van de Max Mara Group.

SEM per LEI

Germany/Italy

Al meer dan 25 jaar wordt het label SEM per LEI gekenmerkt door hoogwaardige (breigoed) mode “made in Italy” – met een duidelijke betrokkenheid bij de locatie van Dusseldorf.
“Mijn idee is om mode te creren die een gemoedstoestand uitstraalt. Het is voor vrouwen die elke dag een nieuwe, onderscheidende kant willen tonen aan de wereld en die zich kleden, hoe ze zich voelen. Mijn mode is nonchalant en heeft die bepaalde Italiaanse twist. Een vanzelfsprekende, vrolijke en sportieve elegantie die veelzijdig is. ” aldus Sabine Lohel head of design.

Marc Aurel

Germany

Marc Aurel staat voor het modegevoel van de moderne vrouw. Strakke lijnen en aandacht voor detail en altijd genspireerd op de trends wereldwijd. Stijlvol en altijd spannend. Vier dingen zijn absoluut noodzakelijk: ontwerp, kwaliteit, pasvorm en vakmanschap.

Elk materiaal, elke beweging en elk detail vertegenwoordigt onze passie voor subtiele glamour en individuele creativiteit. Dit is hoe we ons voelen, denken en werken. Het zijn de vrouwen die ons inspireren – voor hen ontwerpen we collecties die in elk detail zijn afgestemd op hun fascinerende persoonlijkheid. We veranderen ze niet, we geven elke dag alleen hun unieke schoonheid weer.