Skip to content

Over ons

Willemijn Mode is sinds 1986 gevestigd aan de Boliestraat 36.
De fashionstraat in het hartje van Doetinchem. U vind in deze straat een uitgebreid aanbod van mooie mode winkels en exclusieve speciaal zaken.

Willemijn Mode: Exclusieve mode voor de trendy zelfbewuste vrouw

Bij Willemijn Mode draait alles om verrassing en vernieuwing. Geen saaie patronen of gekopieerde snitten, maar vooral draagbare en moderne kleding die voldoet aan de nieuwste trends. Onze liefdevolle ontwerpen en uitgesproken materialencombinaties zorgen ervoor dat u zich onderscheidt van de massa.

Onze collecties worden zorgvuldig samengesteld, met aandacht voor draagcomfort, rijke materialen en verrassende accenten. Wij bieden niet alleen topcollecties van exclusieve merken, maar ook bijpassende schoenen, tassen, ceintuurs en bijoux om uw outfit compleet te maken.

Bij Willemijn Mode hechten we veel waarde aan persoonlijk advies. Onze adviseuses staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van een stijlvolle outfit die perfect bij u past. Heeft u geen tijd om overdag te winkelen? Maak dan gerust een afspraak voor een private shopping op maandagmiddag of vrijdagavond.

Bel naar 0314-325325 of stuur een WhatsApp naar 06-82593150 om een afspraak te maken. U kunt ook gebruikmaken van het groene icoontje onderaan deze pagina.

Kortom, u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe collectie van Willemijn Mode. Wij zijn groot in kleine maatjes en onze doelgroep is de trendy zelfbewuste vrouw die op zoek is naar exclusieve mode.

Style is never out of fashion

Chat openen
Hallo,

Waarmee kunnen wij u helpen?

Met vriendelijke groet,
Marianne Menzo